Sjunga julsånger i kyrkan

Jag är väl inte ensam om att äntligen börja känna lite julkänsla!? Vi är inne i december och det har sedan några dagar tillbaka legat snön på backen. Jag tycker det är fantastiskt och jag kan verkligen känna ett lugn. Jag förstår ju att alla kanske inte delar min känsla men om vi pratar om något som förenar människor i juletider så är det ju gärna musik. Att få sjunga vackra julsånger i kyrkan är något som jag alltid haft som en favoritsyssla när det börjar lida mot jul och vi är många som delar denna känsla just då.

Det behöver inte vara några speciella låtar egentligen, det enda är att det ska handla om något runt jul och att vi är flera människor som sjunger dem så vackert tillsammans. Jag känner då en tillhörighet som jag inte är van vid men som verkligen värmer mitt hjärta. Om jag dessutom kan bidra till denna känsla hos andra människor så vill jag aldrig sluta att sjunga vackra julsånger.

Känsla att sjunga julsånger

Att sjunga julsånger, vackra eller ej, är ju något som ger en känsla som jag tror att många mår väldigt bra av. Om man behöver lite push i livet så är det ju alltid bra att sätta på en peppig låt som verkligen kan lyfta ditt humör och din energi. Att sjunga vackra julsånger är ett sätt för mig att få den där peppen som man kan behöva i mörkret på den tiden på året, inte nog med att det är fantastisk musik, så är ofta texterna otroligt fina och genomtänkta. Dem kan berätta historier som inte går att läsa i en bok, eller kanske bara ha en liten mening som sätter sig och ger dig energi – helt fantastiskt helt enkelt!