Den bästa semestern någonsin

Nu är det en vecka sedan vi kom hem från Vemdalen där vi spenderade en vecka i en fjällstuga. Dagarna förgylldes med skidåkning, god mat och bara hänga i stugan. Vilken fantastisk semester det är ändå? Jag vet att det är en åsikt som inte alla delar men oj vad jag trivs bättre i kyla än i värme. Dessutom kan man känna att man kommer hem nästan mer utvilad trots att man rört på sig tio gånger mer än vad man hade gjort på en solsemester.

Det som gjorde semestern extra härlig var att vi handlade in många av våra kläder från Jägarliv.se, läs mer här 🙂 Ett superbra tips för er som är ute efter varma underställ, bra värmande vantar och andra plagg som kan vara sköna under en vintersemester. Dessutom känns det som att man bara får en fjäll-känsla av att gå in och kika på deras hemsida. Läs mer du också så hoppas jag att du kan få känna känslan som vi har!

Mer vintersemester åt folket

Ja, verkligen mer vintersemester åt folket – det har blivit min hjärtefråga på något vis. Speciellt i dessa tider så känns det viktigt att spendera tid utomhus eftersom det är där man kan träffa sina nära, kära och äldre. Passa då på att ta er ut, det behöver inte nödvändigtvis vara så uppstyrt som skidåkning, men bara komma ut och få frisk luft tillsammans i bra och varma kläder.

Jag gjorde nämligen ytterligare en beställning på jägarliv när vi kom hem då min svärmor efterfrågade varma byxor samt ett nytt underställ. Min svärfar ville också ha ett underställ eftersom han fortfarande går runt i det man fick med sig från lumpen. Hitta på roliga saker i naturen och passa på att vara ute i det härliga vädret, mer vinter åt folket!