Golvlampa

Jag skulle behöva en ny golvlampa. Så jag surfar på nätet som en liten galning för att se vad som finns där ute, och det kan jag säga er, det finns hur mycket som helst. Förutom att hänga på nätet så har jag gått runt till olika butiker. Som ni kanske förstår så gillar jag att shop around och väljer inte första bästa alternativ jag ser. Jag ska ju leva med den här lampan under en lång tid och då behöver det vara en som jag gillar riktigt mycket.

Det finns golvlampor av all dess slag. Det finns de som är riktigt billiga, och å andra sidan finns det sådana som är så dyra att man baxnar när man tittar på prislappen. Och ändå är det bara två aspekter att ta hänsyn till. De gäller ju också att välja en lampa som passar med resten av inredningen på den plats där du har tänkt att placera golvlampan. När man har tänkt på allt det där kan man nästa börja undra om det inte är enklast att behålla den man redan har?

Men nu gillar vi ju att köpa nya saker och förändra vår hem eller kontor. Det är så de flesta av oss fungerar. Så det är väl lika bra att jag och vem mer som nu har tänkt sig att köpa en heminredningspryl att vi bestämmer oss för pris, design och plats att placera den på. Om vi nu ändå vill ha den där grejen så kan vi väl lika gärna slå slag i saken och göra det. Jag tror att jag kommer att satsa på en golvlampa (jag har börjat kika lite på Stayhome) som är lite dyrare men inte svindyr, och gärna en lampa som sticker ut lite designmässigt för det tycker jag stämmer överens med den eklektiska stil som jag har i mitt vardagsrum.

Vad kommer du att välja?